UBA Media Date 2024

The path to strong communication

UBA Media Date 2024

Sprekers

  1. Isabel Massey (UK)

    Isabel Massey (UK)

    Leader Media Domain WfA & Global Head of Media & Content, Marketing Diageo

    Isabel is een ervaren leidinggevende aan klantzijde. Ze was 8 jaar lang Global Head of Media bij Diageo. Ze is medevoorzitter van het Media Forum en de Global Media Board van de World Federation of Advertisers (WFA) en stichtend lid van de Global Alliance for Responsible Media (GARM). In 2023 zetelde ze in de jury van het Cannes Lions Reclamefestival. Ze is een opinieleider in de ruimere mediasector, met een bijzondere aandacht voor de impact die media hebben op de samenleving.

  2. Orlando Wood (UK)

    Orlando Wood (UK)

    Chief Innovation Officer System1 Group

    Orlando Wood is een industry thought leader, iemand die het tempo bepaalt en de toon zet voor een hele industrie. Hij bestudeerde meer dan 26.000 advertenties en commercials en wijdde zijn carrière aan het doorgronden van creatieve effectiviteit – of hoe een creatieve stijl bepalend is voor commerciële impact.

    Hij is Chief Innovation Officer bij System1 Group, Erelid van het Institute of Practitioners in Advertising en auteur van de best verkopende en alom geprezen publicatie van IPA, Lemon (2019). Orlando leidde in 2018 en 2019 het Creativity and Effectiveness-onderzoek van IPA, waarvoor de ARF, AMA, Jay Chiat, ISBA, MRS en ESOMAR hem met prijzen overlaadden.

  3. Tom Denford (US)

    Tom Denford (US)

    Co-founder & CEO ID Comms

    Tom Denford is een van de adviseurs in wie senior marketing- en inkoopmanagers wereldwijd het meeste vertrouwen hebben. Hij is medeoprichter en CEO van ID Comms, een bedrijf dat groeiadvies verstrekt op maat van bedrijven die actief zijn in de media en reclame.

    Sinds 2009 werkt ID Comms discreet samen met grote adverteerders in Noord-Amerika en Europa om nieuwe groei te vinden door middel van transformatie. Tom is een populaire schrijver en presentator die onze kennis over media continu in vraag stelt en herdefinieert. Hij is de auteur van het populaire WARC whitepaper "Media Transformation: How to Take a New Approach to Media, Fit for the Digital Age".

    Tom woont in New York, heeft een rechtendiploma en houdt van zeilen.

Inschrijven
  • Event
  • 2024

Log in om te zien welke tickets voor u beschikbaar zijn.

Registreer

Prijzen

Dit evenement is exclusief voor UBA merkenleden en de top van onze expertise- en medialeden die hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen hebben.

Kosteloos annuleren kan tot en met 27/07/2024. Voor inschrijvingen die na deze datum worden geannuleerd, blijft het bedrag van jouw deelname verschuldigd. 

Indien je vragen hebt omtrent jouw inschrijving, gelieve ons te contacteren via contact@ubabelgium.be.