Artificiële intelligentie: wat zijn de uitdagingen voor de bescherming van gegevens?

Deze sessie onderzoekt hoe AI de gegevensbescherming beïnvloedt, door de interacties tussen de GDPR en de AI Act, de cyberbeveiliging en het geval van een conversatiechatbot te bespreken.

Sprekers

  1. Alexis Safarikas

    Alexis Safarikas

    CEO and Managing Partner, Campfire AI

    Alexis Safarikas is de CEO en Managing Partner van Campfire AI, een in Brussel gevestigde conversational AI-agentschap dat samenwerkt met bedrijven over de hele wereld. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in digitale strategie en transformatie, waarbij hij nieuwe technologieën, met name AI, gebruikt. Na zijn studies richtte hij zijn eerste bedrijf op en verkocht het, waarna hij de data- en productafdeling van een groot Belgisch digitaal agentschap leidde, waar hij werkte aan marketinggerelateerde projecten voor grote merken.

  2. Anne Lambert-Favreau

    Anne Lambert-Favreau

    Lawyer Senior Associate, Fidal

    With nearly 15 years of experience in IT law, Anne handles both advisory and litigation matters relating to information technologies, the digital, cybersecurity and personal data.

    She advises digital companies (publishers, integrators, manufacturers, IT engineering companies, digital agencies, startups, etc.), institutional players and businesses in the banking, insurance, retail, automobile and pharmaceutical sectors. She assists them notably on their digital transformation projects, the implementation of innovative projects and the drafting and negotiation of contracts.

  3. Jan Verhults

    Jan Verhults

    Cybersecurity Expert, Blacklynx

    Met meer dan twintig jaar ervaring in cybersecurity, incidentrespons en governance, risico en compliance (GRC), helpt Jan bedrijven bij het plannen, voorbereiden en overwinnen van onvoorziene incidenten. Momenteel is Jan Incident Response Specialist bij FOD Justitie, waar hij toezicht houdt op de governance en operaties van incidentrespons, en is hij oprichter van Blacklynx, een bedrijf dat uitgebreide diensten aanbiedt in cybersecurity-operaties, reverse engineering van malware en forensische gereedheid. Jan, een voormalig historicus, heeft verschillende certificeringen waaronder GCFA, CTIA en CHFI, en publiceert wekelijks een nieuwsbrief over AI, waarin hij inzichten en analyses deelt over de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Inschrijven
  • 2024
  • Data & Technology
  • Artificial Intelligence

Log in om te zien welke tickets voor u beschikbaar zijn.

Registreer

Prijzen

De UBA Exchange Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop managers en experts specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor UBA merkenleden. Het delen van ervaringen staat centraal.