Hoe de uitdagingen rond (het meten van) customer satisfaction aanpakken?

In deze Exchange Community CMI willen we kritisch kijken naar de manier waarop we customer satisfaction benaderen en nieuwe inspiratie opdoen. Ontdek hoe een weldoordachte aanpak rond het meten van customer satisfaction kan helpen om meer competitief te worden.

Een positieve customer experience wordt steeds belangrijker voor de groei van merken en bedrijven. Hoe past customer satisfaction measurement in het bredere kader van customer experience? Meten is immers weten.

Wanneer en hoe meet je customer satisfaction in de customer journey? Hoe kijk je best tegen NPS aan? Is NPS de gouden graal qua meting of gebruik je idealiter ook andere methodes? Welke metingen kan je gebruiken op relationeel vlak, op customer journey vlak en op touchpoint vlak? 

In deze exchange community nemen we deze vragen onder de loep, en dit zowel in een B2B als in een B2C context. De sessie wil CMI professionals inspireren door hen een uitgebreid overzicht te bieden van moderne customer satisfaction practices en measurement tools.

Sprekers:

  • Britt Beckers, CX Research Consultant – Kantar 
  • Erik Luijts, Qualitative Research director -  DataSynergy
  • Gerd Callewaert, Managing Director – Ipsos Belgium 

Programma

Inschrijven
  • CMI
  • 2024
  • Research & Insights

Log in om te zien welke tickets voor u beschikbaar zijn.

Registreer

Prijzen

De UBA Exchange Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop managers en experts specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor UBA merkenleden. Het delen van ervaringen staat centraal.