Hoe de uitdagingen rond (het meten van) customer satisfaction aanpakken?

In deze Exchange Community CMI willen we kritisch kijken naar de manier waarop we customer satisfaction benaderen en nieuwe inspiratie opdoen. Ontdek hoe een weldoordachte aanpak rond het meten van customer satisfaction kan helpen om meer competitief te worden.

Sprekers

  1. Britt Beckers

    Britt Beckers

    CX Research Consultant, Kantar

    Als CX Research Consultant bij Kantar benut Britt Beckers haar achtergrond in brand marketing en customer experience om diepere verbindingen tussen bedrijven en hun klanten te bevorderen. In haar rol begeleidt ze merken bij projecten die bruikbare inzichten onthullen. Gecertificeerd als Customer Experience Professional (CCXP) legt Britt de nadruk op samenwerking en een klantgerichte benadering om organisaties te helpen hun strategieën te optimaliseren en uiteindelijk hun merk te laten groeien.

  2. Erik Luijts

    Erik Luijts

    Research Director, DataSynergy

    Erik is een veelzijdige marktonderzoeker bij DataSynergy met expertise in zowel kwalitatieve als kwantitatieve methoden en een talent voor storytelling, vooral met betrekking tot marktonderzoekresultaten. Zijn uitgebreide ervaring komt voort uit zijn rollen als onderzoeksdirecteur bij toonaangevende bedrijven zoals Kantar, Ipsos-Synovate, Profacts en Market Probe/Kynetec.

  3. Gerd Callewaert

    Gerd Callewaert

    Country Managing Director, Ipsos

    Gerd Callewaert startte zijn carrière in marktonderzoek in 2000 bij het bureau Columbus quanti. In de eerste jaren werkte Gerd als verantwoordelijke voor operations. Bij de overname door Synovate werd Gerd eerst verantwoordelijk voor de operations in België en Frankrijk. In 2008 werd hij dan managing director van België bij Synovate. Na de overname door Ipsos werd hij managing director van de gecombineerde entiteit, en vandaag de dag vertolkt hij die rol nog altijd. Ipsos in België is de laatste jaren steevast de sterkste groeier in de markt, en is ondertussen ook de grootste speler op de Belgische markt.
    Gerd werkt zelf nog steeds voor een aantal klanten. Hij vindt dit belangrijk om de vinger aan de pols te houden. Gerd is methode agnostisch, gelooft heel sterk in de toegevoegde waarde van marktonderzoek. Gerd is meer een generalist dan een specialist, maar als hij een domein zou moeten meegeven waarin hij zich het meest als een vis in het water voelt, dan komen innovatie en customer experience spontaan bovendrijven. 

     

Inschrijven
  • CMI
  • 2024
  • Research & Insights

Log in om te zien welke tickets voor u beschikbaar zijn.

Registreer

Prijzen

De UBA Exchange Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop managers en experts specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor UBA merkenleden. Het delen van ervaringen staat centraal.