60 minutes: How to stand out and drive sustainable behaviour as a brand in a post-purpose market?

We brengen u up-to-date over duurzaamheid met 3 sessies in het Engels. Het format? Online van 12u tot 13u, inclusief Q&A. U kan inschrijven voor de volledige reeks of enkel voor deze sessie met Thomas Kolster.

    Online
Taal: English

Sprekers

  1. Thomas Kolster

    Thomas Kolster

    Founder & Creative Director, Goodvertising Agency

    Thomas Kolster is een marketingactivist met een missie om ondernemingen te overtuigen mensen en de planeet voorop te zetten. Als branding- en duurzaamheidsprofessional met ruim 20 jaar ervaring op de teller adviseerde hij Fortune 500-bedrijven, kleine start-ups, overheden, reclamebureaus en non-profitorganisaties. Hij is de oprichter van de wereldwijde Goodvertising-beweging die de aanzet gaf om de reclamewereld ten goede te veranderen. Daarnaast schreef hij twee boeken: ‘Goodvertising’ (Thames & Hudson, 2012) en ‘The Hero Trap’ (2020).

    Naast een internationaal vermaard keynotespeaker die in ruim 70 landen sprak op evenementen als TEDx, SXSW, D&AD & Sustainable Brands is hij columnist voor The Guardian, Adweek, The Drum en talrijke andere publicaties en een veelgevraagd jurylid op internationale awardshows zoals Cannes Lions en D&AD. Als gepassioneerd ondernemer en veranderingsfacilitator lanceerde hij verschillende invloedplatformen, waaronder Cph:Change en WhereGoodGrows. Het levensmotto van Thomas? Wees de verandering die je in de wereld wil zien!

  • 2023
  • Sustainability

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

  • Deelname is exlusief voor UBA-leden.
  • UBA-lid | merk: deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap. 
  • UBA-lid | expertisepartner: deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap.

Deze training wordt online via Zoom gegeven. Schrijf u in om deel te nemen, u ontvangt verdere instructies per mail.